KSETK:n syyskuulumisia ranskalaisin viiruin

Kokenut tuomarikaksikko Komppa-Minkkinen sai kesällä vyölleen aivan uusiakin kokemuksia beachfutis-tuomareina…

– Kesän junioriturnaukset (Heinä Cup 80 peliä, Comets Cup 72 peliä) sekä oma beachfutis-turnaus Tuomiojärvellä sujuivat kerholta mallikkaasti. Siitä kiitos kaikille tuomareille!

– Vt. kerhomestarina toimii marraskuun syyskokoukseen saakka Henri Tiensuu, jota avustaa Paul Lipiäinen. Henri vastaa siis syksyn harjoituspeleistä ja 10.-11.9. pelattavan Hippo-turnauksen asetteluista, Paul vastaa puolestaan 17.-18.9. pelattavan Palokka-lehti-turnauksen asetteluista. Ilmoittakaa käytettävyytenne Nimenhuutoon mahdollisimman pikaisesti (huomioikaa teille tulevat alueen pelit – asettelut syyskuun alulle tulevat aivan näinä päivinä).

– Kerhon järjestämä futsalin VaajaCup 8.-9.10. Huhtasuolla. Täällä nähdään toivottavasti kaikki futsal-tuomaroinnista kokemusta edes joskus hankkineet. Myös toimitsijoita tarvitaan! Nimenhuudossa tämäkin. Levittäkää turnauksesta sanaa myös omissa sosiaalisen median kanavissanne, kiitos. Turnausjärjestelyistä on vetovastuussa Marko Kangas.

– Kerhon mikit ovat lainattavissa nyt kaikkiin kolmikkopeleihin. Lainaajan tulee olla kerho jäsen, ja hän on niistä myös vastuussa. Mikit löytyvät Henri Tiensuulta. Käyttäkää hyödyksenne ja hankkikaa kokemusta!

– Sääntömääräinen syyskokous ja kauden päätössaunailta Kauppalaisseuran saunalla 26.11. klo 17.00 alkaen. Kokouksen jälkeen pieniä juhlallisuuksia sekä tietysti syömistä, juomista, saunomista ja screeniltä Qatarin MM-kisojen ottelut Ranska-Tanska ja Argentiina-Meksiko.

– Koulutustapahtumat eli kuukausikerhot pidetään ainakin tammi- helmi- ja maaliskuussa. Ideoita, ajatuksia, teemoja ja alustajia voi ehdotella Jouni Åkermanille.

– Jos ette ole vielä hoitaneet kuluvan vuoden jäsenmaksuasioita kuntoon, tehkää se viipymättä. Kerhon palveluista nauttiakseen on jäsenmaksu oltava maksettuna. Ohjeet ja summat löytyvät kerhon sivuilta kohdasta Kerhoesittely

Tsemppiä syksyn ratkaisupeleihin!

T: KSETK:n johtokunta

…ja uskokaa tai älkää: paistoi siellä Tuokkarilla hetken aikaa aurinkokin!