Tilaa erotuomari

Harjoitusottelut, erotuomaripyynnöt

Jalkapallo harjoitusottelukorvaukset (15.11.2018- ):
HUOM! Harjoitusottelukorvaukset muuttuvat merkittävästi, kun Palloliitto hyväksyy uuden palkkiomallin. Harjoitusotteluiden korvaukset tulevat todennäköisesti olemaan 0,7 kertaa sarjan normaalipalkkio suhteutettuna normaaliin peliaikaan.

Taso ET AET
Miehet Ykkönen&Liiga 78€ 58€
Miehet 2. div. 63€ 43€
Kolmonen, NSM, A-jun ja B-SM 50€ 35€
Nelonen, B-I ja N-I ja muut aikuiset 41€ 30€
B-pojat, B-tytöt, C-pojat, Cn-pojat 28€
Kuntoliiga aikuiset 24€
C-tytöt, D ja Dn-pojat/tytöt, E-pojat, nuoremmat 23€

Futsal harjoitusottelukorvaukset (15.11.2018-):

Taso Per erotuomari
Liiga (M) 50,00 €
Ykkönen (M) 40,00 €
Kakkonen (M) 30,00 €
Muut miesten sarjat 26,00 €
Naisten sarjat / A-nuoret 24,00 €
B- ja C-nuoret 22,00 €
D- ja nuoremmat 18,00 €

Lisätietoja:

  • Mikäli joukkueet ovat eri sarjatasoilta, määräytyy palkkio ylemmällä sarjatasolla pelaavan joukkueen mukaan.
  • Erotuomariston mahdolliset matkakulut ja päivärahat eivät sisälly palkkioon.
  • Asetteluiden yhteydessä erotuomareille ilmoitetaan ottelutiedot henkilökohtaisesti. Joukkueen ei tarvitse erikseen olla heihin yhteydessä. Joukkueet saavat tiedon ottelun erotuomaristosta viimeistään vuorokautta ennen ottelupäivää.
  • Seitsemästä neljään päivään ennen ottelua tehty tilaus = 20 euroa kiireellisyyslisää. Kolme päivää ennen ottelua tehty erotuomaritilaus = 50 euroa kiireellisyyslisää (sisältää mm. järjestely-, puhelin- ja toimistokuluja).
  • Liigan, 1-3.divisioonan, Naisten liigan, Naisten ykkösen, A-SM, A-1.div, B-SM ja B-1.div otteluihin ei asetella kuin kolmikkoja. Mikäli esim. tuomareiden vähyyden vuoksi jokin ottelu joudutaan kuitenkin viheltään yhdellä tuomarilla, kerrotaan palkkio 1,5:llä
  • Laskun puolituksesta joukkueiden kesken veloitamme 5 euron laskutuslisän.
  • Mikäli ottelu peruutetaan alle 24 h ennen annettua alkamisaikaa, aiheutuu ottelusta 10 € järjestelylasku tuomariston tilaajalle. Ehto ei kuitenkaan koske säätilasta tms. force majeure -tilanteesta johtuvia peruutuksia.
  • HUOM! Pelkkä lomakkeen lähettäminen ei automaattisesti takaa erotuomaria otteluun. Kun otteluun on aseteltu erotuomari(kolmikko), saatte asiasta vahvistuksen. Mikäli tuomaristoa ei pystytä järjestämään, joukkueelle ilmoitetaan asiasta 3 päivää ennen ottelua.
  • Turnauksista: Keski-Suomen erotuomarikerho tarjoaa tuomareita pyynnöstä turnauksiin D-12 ikäluokasta ylöspäin tai jos turnauksessa pelataan yli 20 ottelua. (Nuorempien ikäluokkien ja ottelumäärältään pienempien turnausten suhteen suosittelemme käyttämään seuran omia pelinohjaajia tai olemaan yhteydessä suoraan tuomareihin.)

Erotuomaripyynnöt alla olevalla lomakkeella.
Keski-Suomen Erotuomarikerho ry pidättää oikeuden muutoksiin.

Tarvitsetko tuomareita?

Jos olet järjestämässä jalkapallotapahtumaa ja tarvitset erotuomareita, ota yhteyttä puheenjohtajaan tai kerhomestariin ja kysy arviota tuomaritoiminnan kustannuksista. Yhteystiedot:Esittely ja hallitus.

Tietosuojaseloste

* indicates required field
: