Vuoden parhaat palkittiin – uusi hallitus nimettiin

KSETK:n jäsenistö juhli kauden päättäjäisiä lauantaina hyvällä fiiliksellä Kauppalaisseuran saunalla. Illan aluksi käytiin sääntömääräinen syyskokous, jossa mm. vahvistettiin tulevan kauden jäsenmaksu ja nimettiin uusi hallitus vuodelle 2023.

***

Kokouksessa päätettiin, että jäsenmaksu säilyy aiemman suuruisena. Jäsenmaksu vuodelle 2023 on siis 30 euroa ja 15 euroa vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneille. Mikäli henkilö tulee uutena jäsenenä mukaan kesäkuun viimeisen päivän jälkeen, on jäsenmaksu puolet kyseisen henkilön normaalista jäsenmaksusta. Kannatusjäsenmaksu 100€.

Jäsenmaksun voi maksaa heti vuoden 2023 alussa tai sitten ensimmäisten treenimatsien myötä erotuomaripalkkiosta vähentämällä. Pankkiyhteydet ja muut tiedot löytyvät täältä.

***

KSETK:n johtokunnan puheenjohtajana jatkaa vuonna 2023 Paul Lipiäinen, joka samalla toimii myös tiedotusvastaavana. Muut johtokunnan jäsenet ja heidän toimenkuvansa ovat:

o Marko Kangas, varapuheenjohtaja, IT- ja tapahtumavastaava.

o Ella Lintunen, taloudenhoitaja.

o Jouni Åkerman, koulutus- ja tarkkailuvastaava.

o Eetu Koski, sihteeri.

o Henri Tiensuu, kerhomestari.

***

Kokouksen jälkeen palkittiin vuoden aikana ansioituneita tuomareita. Valinnat olivat seuraavat:

Vuoden erotuomari: Minka Vekkeli.

Vuoden avustava erotuomari: Paavo Komppa.

Vuoden tulokas: Vilho Rantanen.
Vuoden tarkkailija: Jouni Aapajärvi.

Kerhoaktiivi: Henri Tiensuu.

Ykän pytty (nuori, lupaava erotuomari): Eetu Koski.

AVEK:n pytty (lupaava piiritason avustava erotuomari): Tiitus Tuomi.
Kruten pytty (ammattimainen asenne): Juuso Pitkäranta.

Kunnon kaverin kiulu: Alejandro Jimenez Martin.

Lisäksi turnausaktiiveina muistettiin Iikka Suur-Uskia, Unna Itkosta ja Petri Laahasta.

***

Henkilöt, jotka eivät päässeet paikalle syyskokoukseen, tulevat saamaan palkintonsa alkuvuoden koulutustapahtumissa eli kuukausikerhoissa. Niistä ensimmäinen on näillä näkymin maanantaina 16.1. Aika, paikka ja illan teema tarkentuvat joulukuun aikana.

Jo ennen kuukausikerhoja starttaa KSETK:n talviaktiviteeteista perinteinen salivuoro. Cygnaeuksen koulukeskuksella osoitteessa Voionmaankatu 18 pelaillaan sählyä ja futsalia rennolla asenteella ensimmäisen kerran sunnuntaina 4.12. klo 16.00-17.30. Ilmoittautuminen Nimenhuutoon.

Oikein mukavaa loppuvuotta kaikille!

T: Johtokunta