Vekkelistä FIFA-tuomari, Tiensuusta Ykkösen avustava

Minka Vekkeli suuntaa kansainvälisille kentille kaudella 2021.

KSETK:n Minka Vekkeli on nimetty FIFA-erotuomariksi. Vekkeli on kolmas suomalainen kansainvälisen tason naistuomari; Vekkeli tekee seuraa korkeimman Elite-tason Lina Lehtovaaralle ja kolmannelta portaalta löytyvälle Ifeoma Kulmalalle.

Uusiksi suomalaisiksi miestuomareiksi FIFA-kategoriaan nousevat Mohammad Al-Emara ja Joni Hyytiä. KSETK:n Paavo Komppa puolestaan jatkaa futsal-FIFA:na.

”Ensimmäiset kv-koulutukset pidetään meille uusille tuomareille etänä jo tammikuun lopulla”, Vekkeli kertoo.

Kaikki kv-tuomarit: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/fifa-nimesi-kansainvaliset-erotuomarit-vuodelle-2021

Myös Suomen Palloliitto on julkaissut kauden 2021 erotuomarit, avustavat erotuomarit ja erotuomaritarkkailijat Veikkausliigaan, Subway Kansalliseen Liigaan, Ykköseen ja Kakkoseen.

KSETK:n jäsenistöstä Paavo Komppa jatkaa Veikkausliiga-avustavana ja Vekkeli Kansallisen liigan erotuomarina. Jani Laaksonen toimii ensi kaudella Ykkösen erotuomarina ja uudeksi Ykkösen avustavaksi erotuomariksi nousee Henri Tiensuu.

Veikkausliigan ja Ykkösen tarkkailijoina jatkavat Jouni Aapajärvi, Mikko Lehtola ja Vesa Pohjonen. Veikkausliigan ja Ykkösen AET-tarkkailijina jatkaa Matti Linna. Kakkosen ja Kansallisen Liigan tarkkailijoina jatkavat Sami Hjelt, Ville Minkkinen ja Timo Onatsu.

Kaikki tuomarit löytyvät osoitteesta: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/erotuomarit-avustavat-erotuomarit-ja-tarkkailijat-paasarjoihin-2021-nimetty

KSETK onnittelee nimettyjä ja toivottaa tsemppiä tuleviin haasteisiin kaudella 2021!