Vekkeli, Lintunen ja Komppa jatkavat pääsarjatasolla

Suomen Palloliiton erotuomarivaliokunta on nimennyt erotuomarit, avustavat erotuomarit ja erotuomaritarkkailijat Veikkausliigaan, Kansalliseen Liigaan, Miesten Ykköseen ja Miesten Kakkoseen vuodelle 2022. KSETK:n jäsenistön kannalta ensi kauden nimeämisissä ei ole suuria muutoksia aiempaan.

Minka Vekkeli jatkaa Kansallisen liigan erotuomarina, Ella Lintunen Kansallisen liigan avustavana erotuomarina ja Paavo Komppa Veikkausliigan avustavana erotuomarina. Jani Laaksonen jatkaa Ykkösen erotuomarina ja Henri Tiensuu Ykkösen avustavana erotuomarina.

Veikkausliigan ja Ykkösen erotuomaritarkkailijoina toimivat kaudella 2022 Jouni Aapajärvi, Mikko Lehtola ja Vesa Pohjonen, sekä aet-tarkkailijana Matti Linna. Kansallisen liigan ja Kakkosen erotuomaritarkkailijoina toimivat Sami Hjelt, Ville Minkkinen ja Timo Onatsu.

Merkille pantavaa tulevan kauden erotuomariasetteluissa on naistuomareiden nousu yhä ylemmäs myös miesten sarjojen tuomareina; Lina Lehtovaara tuomitsee ensi kaudella jo miesten Ykköstä, jossa Heini Hyvönen toimii avustavana.

Kaikki nimeämiset löytyvät täältä.

Jani Laaksonen (kesk.) ja Henri Tiensuu (oik.) tuomitsevat ensi kaudella Ykkösen otteluja. (Kuva: Kari Saha/UrheiluSuomi.com)