VaajaCupin ratkaisut rankkareilla – KoDy juhli lopuksi

JuPan maalivahti Piskoh Yari oli voimaton KoDy-pelaajan tulisen rangaistuspotkun edessä VaajaCupin voiton ratkaisseessa rankkarikisassa.

Futsalin VaajaCup taisteltiin jälleen viikonloppuna läpi Huhtasuon liikuntahallin mainiolla alustalla. 35 pääsääntöisesti tiukan ja tasokkaan ottelun jälkeen voittoa pääsi juhlimaan jyväskyläläinen KoDy. Hopeaa nappasi JuPa, pronssia FCK ja neljännellä sijalla oli FC HuKi – kaikki nämäkin jyväskyläläisiä. Niin pronssi- kuin finaaliottelukin saivat ratkaisunsa vasta rankkarikisoissa, kun finaalissa JuPa nousi tasoihin aivan ottelun viime sekunneilla.

Turnauksen ainoat matkamiehet, tamperelaiset PiPo-79 ja Pispalan Pojat selvisivät sunnuntain pudotuspeleihin, mutta kohtaloksi jäi puolivälierien jälkeen pelata alemmista sijoista.

Sunnuntain mitalipeleissä nähtiin jymy-yllätys heti aamusta, kun B-lohkon nelonen FC HuKi pudotti jatkosta A-lohkon voittaneen Piukun. Myös A-lohkon nelonen Salimajavat piti B-lohkon voittanutta FCK:ta tiukilla häviten puolivälieräottelunsa ainoastaan 0-1.

Palokan Riennon, KaDy III:n ja PetPetin kohtaloksi tulla tippua jo lauantain runkosarjan jälkeen kyydistä.

KSETK kiittää lämpimästi kaikkia joukkueita sekä talkoisiin osallistuneita tuomareita ja toimitsijoita!

Jere Lemettinen ja Hassan Soltani muodostivat tuomarikaksikon sunnuntain peleissä.