VaajaCup matkasi Jämsänkoskelle

34. kerran pelatun VaajaCupin voittopokaali matkasi sunnuntai-iltapäivänä Jämsänkoskelle, kun lauantaina alkulohkonsa voittanut JIlves kukisti sunnuntaina pelatuissa kiharaisissa ”mestaruuslohkon” otteluissaan ensin B-lohkon voittaneen jyväskyläläisryhmä JuPan 2-1 ja heti perään samoin luvuin C-lohkon ykkösen espoolaisen FC Kasiysin.

Hopeaotteluksi muuttuneessa turnauksen päätöskamppailussa tämän jälkeen JuPa kukisti FC Kasiysin 3-2. Ratkaisumaali tuossakin ottelussa syntyi vain kahdeksan sekuntia ennen loppusummeria.

KSETK kiittää joukkueita ja turnausjärjestelyihin osallistuneita! Turnauksen ajankohta oli hieman hankala, sillä Jyväskylässä pelattiin viikonloppuna peräti kahdeksan jalkapallon kolmikko-ottelua ja kolme futsal-peliä. Näiden lisäksi kerhon tuomareilla oli kysyntää Mikkeliä myöten.

Tästä huolimatta jäsenistö venyi tiukassa paikassa hienosti ja talkoolaisia riitti hyvin viemään turnauksen kunnialla läpi. Yhteisöllisyydessä on voimaa!

Muutama kuva sunnuntain osalta on nähtävillä kerhon kuvagalleriassa.

Nyt voimmekin kokoontua kaikki hyvillä mielin kauden päätöstilaisuuteen lauantaina 13.11. klo 15.00 alkaen Kauppalaisseuran saunatiloihin (Väinönkatu 30, 5. kerros). Ohjelmassa syyskokous, vuoden parhaiden palkitseminen sekä saunaa, ruokaa, juomaa ja Huuhkajien MM-karsintaottelu Bosnia-Suomi. Ilmoittautuminen Nimenhuutoon.

Kun laittaa särmimmät jätkät heti avauspeliin, luo hyvän ensivaikutelman! Herrat Soltani ja Kainulainen Huhtasuolla lauantaiaamuna klo 09:25.