Uusien tuomareiden peruskurssi 15.4., vanhojen jatkokurssit 14.3. ja 28.3.

Suomen Palloliiton itäisen alueen peruskoulutus kokonaan uusille erotuomareille järjestetään tänä vuonna Jyväskylässä lauantaina 15.4. klo 10.00-18.00 Palloliiton koulutustiloissa osoitteessa Onkapannu 2.

Ilmoittautuminen peruskurssille tästä linkistä: https://www.lyyti.fi/reg/Erotuomareiden_peruskoulutus_Jyvaskyla_1657

Jokaisella erotuomareiden peruskoulutukseen hakevalla tulee olla vähintään tyydyttävä suomen kielen tai ruotsin kielen taito (riippuen paikkakunnasta/alueesta, jossa aikoo toimia erotuomarina), vähintään 15 vuoden ikä vuoden 2022 aikana eli on syntynyt 31.12.2008 tai sitä aiemmin ja mahdollisuus lukea sähköpostia useamman kerran viikossa.
Jalkapalloerotuomareiden peruskoulutus on tarkoitettu sellaisille henkilöille, joiden tarkoitus on toimia aktiivisesti erotuomareina virallisissa yli 12-vuotiaiden jalkapallo-otteluissa. Erotuomaritoiminta edellyttää riittävää fyysistä kuntoa.
Lähikoulutukseen valituilta uusilta erotuomareilta laskutetaan 25 euron hallinnollinen maksu, joka sisältää koulutuksen, keltaisen ja punaisen kortin, pillin ja erotuomarimerkin. Hallinnollisen maksun suuruus on 10 euroa, mikäli on jo nykyinen jalkapallo- tai futsalerotuomari. Mikäli ilmoittaa estymisestään ennen koulutuksen alkua tai ei pysty erittäin painavasta syystä osallistumaan koulutukseen, niin maksettu maksu palautetaan.

Jatkokoulutus on erotuomareille pakollinen jokavuotinen koulutus, jossa käydään tulevan kauden sääntömuutokset, hallinnolliset asiat ja muuta tulkinnallista koulutusta.

Ilmoittautumislinkit:

14.3. Klo 18-21, Jyväskylä, Onkapannu 2: https://www.lyyti.fi/reg/Jalkapalloerotuomareiden_jatkokoulutus_Jyvaskyla_3099

28.3. Klo 18-21, Jyväskylä, Onkapannu 2: https://www.lyyti.fi/reg/Jalkapalloerotuomareiden_jatkokoulutus_Jyvaskyla_6810

Itäisen alueen kaikki jatko- ja peruskoulutukset löytyvät täältä:

https://www.palloliitto.fi/opi-ja-kehity/erotuomarille-ja-pelinohjaajalle/?tab=alueelliset-koulutukset&acc=erotuomareiden-peruskoulutukset

https://www.palloliitto.fi/opi-ja-kehity/erotuomarille-ja-pelinohjaajalle/?tab=alueelliset-koulutukset&acc=erotuomareiden-jatkokoulutukset

Valtakunnalliset liiton koulutustilaisuudet ja alueellinen M3 erotuomareiden koulutus toimii jatkokurssina ja silloin ei tarvitse käydä alueellista jatkokoulutusta.