Uusia toimintoja sivuille

Olemme nyt ottaneet koekäyttöön muutamia uusia toimintoja sivustollemme.

Käytössä on uusi tapahtumalistaus oikeassa navigaatiopalkissa aikaisemman upotetun kalenterin sijaan. (Jos haluat tarkastella koko kalenteria, sinne löytyy nyt linkki ”Pikalinkit” -otsikon alta.) Lisäksi käytössä on komponentti, joka mahdollistaa uutisten jakamisen sosiaaliseen mediaan (toistaiseksi fb, twitter ja google+).

Muutamat ovat kyselleet myös sivuston tunnusten perään – kyseinen toiminto on ollut estettynä ylläpidollisista syistä, mutta se on nyt jälleen aktivoitu. Ohjeet löytyvät tästä. (Muutoksena ainoastaan kirjaintunnistautumisen lisääminen robottien karsimiseksi.)

Tarkoituksena oli myös kokeilla kirjautumisen mahdollistamista käyttäen omia sosiaalisen median tunnuksia (jälleen fb, twitter ja google+). Luonnollisesti kaikkien muiden palveluiden osalta homma olisi jo paketissa, mutta ”käytettävyydeltään” ja ”turvallisuusominaisuuksiltaan” ylivoimainen naamakirja asetti yhteistyömme toistaiseksi odotustilaan. Palaamme asiaan myöhemmin.

Tässä yhteydessä kerho on myös perustanut omat tilinsä niin facebookiin (EDIT: tämän suhteen parin viikon aikalisä), twitteriin kuin google+:kin – toistaiseksi näitä foorumeja ei kuitenkaan tulla aktiivisesti seuraamaan/ylläpitämään, vaan ne ovat olemassa lähinnä muutamien toimintojen mahdollistamiseksi omilla kotisivuillamme.

Miltä uudistukset vaikuttavat? Kerro mielipiteesi vastaamalla kyselyyn oikeassa palkissa.