Tuokkari Beach Futiksessa kaksi sarjaa – naisille, seka- ja juniorijoukkueille omansa!

KSETK:n heinäkuussa ensimmäistä kertaa järjestämä rantajalkapalloturnaus Tuokkari Beach Futis 2022 on herättänyt mukavasti mielenkiintoa jo ennen kuin kesä on kunnolla päässyt alkamaankaan.

Tämän vuoksi sarjajärjestelmään on päästy tekemään tarkennuksia. Tuokkari Beach Futiksessa tulee olemaan kaksi sarjaa: Miesten sarja (sis. A- ja B-juniori-ikäiset pojat), jossa pelaavilla on jonkinmoista sarjakokemusta sekä nais-, seka- ja juniorijoukkueille omansa. Sekajoukkueessa kentällä saa olla samanaikaisesti kaksi miespelaajaa, joilla ei saa olla pelaajalisenssiä. Joukkueiden pelaajamäärää ei ole rajattu, mutta kentällä voi olla kerrallaan neljä pelaajaa + maalivahti.

Ottelut pelataan lauantaina 23.7. Jyväskylän Tuomiojärven uimarannan beachfutis-kentällä klo 10-20 välisenä aikana. Tarkemmat peliajat ja mm. otteluiden kesto tulee vahvistumaan kesän edetessä. Pelit pelataan joka tapauksessa virallisilla beachfutis-palloilla ja KSETK:n jalkapallo- ja futsal-tuomareiden tuomitsemina ja virallisilla beachfutis-säännöillä. Osallistumismaksu on 100 e/joukkue.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: paul.lipiainen (ät) ksetk.fi.

Virallinen turnauskoira Saima kävi jo vappuna hyväksymässä Tuomiojärven beachfutiskentän pelikelpoiseksi. Loputkin lumet lienevät jo ”Tuokkarilta” sulaneet, ja kaikki on valmista heinäkuun 23. päivä pelattavaan ensimmäiseen Beach Futikseen.