Tervetuloa futsalin VaajaCupiin 8.-9.10.!

VaajaCup on suunnattu ensi sijaisesti miesten 3.-6. divisioonassa pelaaville joukkueille, mutta toki laadukkaat poikajuniori- ja harrastejoukkueetkin ovat tervetulleita. Kuva viime vuoden ”finaalisarjan” ottelusta Jämsänkosken Ilveksen ja espoolaisen FC Kasiysin välillä.

Futsalin Vaaja-Cup pelataan tänäkin syksynä Huhtasuon erinomaisella futsal-areenalla Jyväskylässä. 35. kerran pelattavan turnauksen ajankohta on 8.-9.10.2022.

Turnaus on ensisijaisesti suunnattu miesten 3.-6. divisioonajoukkueille pelikauteen valmistavana pre-season tapahtumana. Myös laadukkaat juniori- sekä harrastejoukkueet ovat toki tervetulleita testaamaan, mihin oma vauhti riittää.

Ottelut tuomitsevat tutusti KSETK:n futsal-tuomarikoulutuksen saaneet erotuomarit.

Mukaan pääsee 13 ensimmäisenä ilmoittautunutta ja turnausmaksun maksanutta joukkuetta.

Otteluiden peliaika on 13 minuuttia tehokasta peliaikaa, jolloin yhden ottelun kesto on noin puoli tuntia.

Viime vuoden tapaan turnauksessa on näillä näkymin kolme tasavahvaksi arvioitua lohkoa, joista ensimmäisessä eli A-lohkossa on viisi joukkuetta ja B- ja C-lohkossa neljä. Lauantaina pelattavien alkulohkojen jälkeen joukkueet jatkavat sijoitusotteluihin sunnuntaina, jolloin kohtaavat muiden lohkojen samoille sijoille sijoittuneet joukkueet. Pelejä tulee näin ollen lauantaina kolme tai neljä (3-4) ja sunnuntaina kaksi (2).

Ottelut alkavat lauantaina klo 9.30 ja päättyvät klo 20.30. Sunnuntaina pelataan 10.00 – 16.00. Lauantaina ensimmäisenä pelattavaan A-lohkoon pyritään sijoittamaan vain Keski-Suomen alueen joukkueita.

Osallistumismaksu on 170 euroa. A-lohkon viimeiseksi sijoittuneelle joukkueelle, jonka pelit päättyvät siis jo lauantaina, palautetaan osallistumismaksusta 70 euroa.

KSETK pidättää oikeuden turnausjärjestyksen muutoksiin. Pyrkimyksenä on saada joka tapauksessa kaikille mielekäs turnaus!

Ilmoittautua voi sähköpostiosoitteeseen vaajacup.ilmo@ksetk.fi Ilmoittautuessa kertokaa yhteyshenkilö (nimi, sähköposti ja puhelinnumero), joukkueen nimi ja kotipaikka sekä pelipaidan väri.

KSETK:n tilinumero (lisätietoja kohtaa ”VaajaCup ja joukkueen nimi”): FI89 5290 0240 0953 05

Kuvia viime vuoden turnauksesta: VaajaCup 2021 | Flickr

Tulokset 2021: VaajaCup 2021, tulosseuranta – Keski-Suomen erotuomarikerho ry (ksetk.fi)

Tagit: Vaaja Cup, VaajaCup