Salivuoro ja kuukausikerhot pyörähtävät käyntiin

Lumi on vallannut maan, ja näin ollen myös KSETK:n jäsenistön pre-season-hauskuudet pyörähtävät käyntiin.

Koronan vuoksi hieman telakalla ollut kerhon salivuoro Cygneauksen koululla pyörähtää käyntiin tulevana sunnuntaina 5.12. klo 16.00-17.30. Luvassa sähly- ja futsal-höntsää rennolla meiningillä. Ensimmäisen salivuoron ajankohta keskellä pitkiä vapaita on hieman hankala, mutta katsotaan jos saataisiin porukkaa paikalle. Mukaan voi ottaa myös kerhon ulkopuolisen kaverit, jotta saadaan mielekkäät pelit aikaiseksi. Joka tapauksessa seuraavat salivuorot ovat joulukuussa 12. ja 19.12. samaan aikaan samassa paikassa.

Vuoden ensimmäinen kuukausikerho pidetään puolestaan maanantaina 10.1. Vieraaksi Palloliiton kokoustilaan osoitteeseen Onkapannu 2 saapuu Kuopiosta Itä-Suomen alueen uusi erotuomariasiantuntija Miikka Haapakoski. Tulitukea Haapakoski saa jäsenistölle tutummalta mieheltä, edeltäjältään, itäisen alueen kilpailupäälliköksi siirtyneeltä Timo Onatsulta.

Yhdessä kaksikko kertoillee ajankohtaisista erotuomaritoimintaan liittyvistä ajankohtaisista asioista, asetteluista, säännöistä, kilpailuista ja olosuhteista. Samalla on oiva tilaisuus antaa palautetta menneestä kaudesta. Tapahtuma alkaa klo 18.30 ja aikaa sille on varattu parisen tuntia.

Myös KSETK:n uuden hallituksen jäsenet esittäytyvät tapahtumassa, joten tulkaahan kaikki paikalle, niin saadaan naamat tutuiksi puolin ja toisin. Ilmoittautuminen molempiin tapahtumiin Nimenhuudossa.