Minkkinen jatkaa puheenjohtajana

Keski-Suomen erotuomarikerho ry:n syyskokous pidettiin tiistai-iltana poikkeuksellisesti etänä. Kokouksessa valittiin puheenjohtajana jatkamaan Ville Minkkinen. Myös muutoin hallitus jatkaa varsin pitkälle entisessä kokoonpanossaan ja rooleissa, eli sihteerinä Johanna Itkonen, kerhomestarina Minka Vekkeli, taloudenhoitajana Arttu Ollila, tiedotusvastaavana ja varapuheenjohtajana Paul Lipiäinen ja koulutus-, tarkkailu- ja tapahtumavastaavana Jouni Åkerman.

Ainoastaan Sami Hjelt jättäytyy omasta aloitteestaan hallitustyöskentelystä sivuun. KSETK:n hallitus kiittää ”Hjeltsiniä” monivuotisesta työstään kerhon koulutusvastaavana!

Syyskokouksessa vahvistettiin myös talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2021 hallituksen esityksen mukaisesti.

 

Kerhon hallitus on päättänyt palkita seuraavat ansioituneet tuomarit kaudesta 2020:

Vuoden erotuomari: Timo Onatsu.

Vuoden avustava erotuomari: Paavo Komppa.

Vuoden tulokas: Jesper Hakkila.

Vuoden tarkkailija: Vesa Pohjonen.

Ykän pytty (lupaava erotuomari): Jere Lemettinen.

AVEK:n pytty: Henri Tiensuu.

Kunnon kaverin kiulu: Juha Rantanen.

Kerhoaktiivi: Pasi Iivanainen.

Turnausaktiiveina palkitaan Topi Laakso, Waltteri Lummi ja Pasi Iivanainen. Palkinnot tullaan jakamaan (koronatilanteen niin salliessa) alkuvuoden kuukausikerhojen yhteydessä.

Lisäksi jäseniä halutaan muistuttaa kerhon salivuorosta Cygnaeuksen koulukeskuksella sunnuntaisin klo 17.30 alkaen. Ensimmäinen salivuoro on 13.12. Ohjelmassa tutusti futsal- ja sählyhöntsää. Ilmoittautuminen Nimenhuutoon. Mukaan voi ottaa nyt myös kerhon ulkopuolisen kaverin, jotta saadaan mielekkäät pelit pystyyn!

Jesper Hakkila on KSETK:n vuoden erotuomaritulokas 2020!