Lemettinen Helmari- ja Soltani Huuhkaja-turnauksissa

KSETK:n Jere Lemettinen ja Hassan Soltani ovat saaneet tällä viikolla vyölleen hienot meriitit, kun miehet ovat tuomaroineet Palloliiton Helmari- ja Huuhkaja-turnauksissa. Lemettinen oli mukana Eerikkilässä 30.7.-2.8. pelatussa Helmari-turnauksessa ja toimi mm. avustavana erotuomarina turnauksen finaalissa. Soltani puolestaan on tuomarina samassa paikassa 5.-8. elokuuta pelattavassa Huuhkaja-turnauksessa.

Huuhkaja- ja Helmari-turnaus on Suomen Palloliiton uusi vuonna 2017 aloitettu pelaajakehitystapahtuma, jossa yhdistyy pelaajatarkkailu, valmennusosaamisen kehittäminen ja nuorten urheilijaksi kasvun tukeminen.

Turnaukset ovat pelaajakehityksen ja -tarkkailun lisäksi merkittävä valmentaja- ja erotuomarikoulutustapahtuma.

– On hienoa, että pääsemme järjestämään perinteikästä tapahtumaa. Huuhkajaturnaus on yksi isoista yhdistävistä tekijöistä pelaajapolullamme, ja on mukavaa päästä tekemään yhteistyötä kaikkien kanssa, U15-päävalmentaja Kai Nyyssönen sanoo.

Turnaukset ovat osa vuoden aikana toteutettujen Huuhkaja- ja Helmari-päivien tapahtumaketjua ja osa suomalaisen jalkapalloilijan pelaajapolkua. Huuhkaja-turnaukseen osallistuu reilut 250 pelaajaa.