Lehtolalle ja Linnalle kultainen ansiomerkki, Onatsusta tikkamestari

Mikko Lehtola (vas.) ja Matti Linna saivat Palloliiton kultaiset ansiomerkit ”tunnustukseksi suomalaisen jalkapalloilun hyväksi suorittamastaan ansiokkaasta työstä”.

Heinäkuun ensimmäinen, helteinen viikonloppu oli perin kiireinen Keski-Suomen erotuomarikerhon jäsenistölle; perjantaina vietettiin Kiviniemessä perinteistä kesätapahtumaa ja lauantaina ja sunnuntaina jäsenistö huhki Heinä Cupissa.

Kiviniemen illanvietto käynnistyi juhlavasti, kun Mikko Lehtola ja Matti Linna saivat Palloliiton kultaiset ansiomerkit ”tunnustukseksi suomalaisen jalkapalloilun hyväksi suorittamastaan ansiokkaasta työstä”. Samanmoinen ansiomerkki on myönnetty myös Janne Kauraselle ja Paavo Kompalle, jotka olivat kuitenkin estyneitä saapumaan paikalle. He saavat merkkinsä myöhemmin järjestettävässä kerhon tapahtumassa.

Nyt jo perinteisessä tikkakisassa tarkimmaksi osoittautui 15 heittokierroksen päätteeksi Timo Onatsu, joka kukisti finaalissa Mikko Lehtolan. Pronssille kiilasi itsensä Antti Vilkman.

Lauantaina ja sunnuntaina Palokassa ja Viitaniemessä pelattiin ensimmäistä kertaa järjestetty Heinä Cup, jonka kaikista 80 pelistä tuomarointivastuussa olivat KSETK:n tuomarit. Jäsenistö venyi hienosti tiukassa paikassa, sillä olihan viikonloppuna myös jonkin verran alueen virallisiakin pelejä ohjelmassa.

Kaikki sujui siis mallikkaasti; jokainen tuomari oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ja tuomareiden ammattimaiset otteet saivatkin kiitosta eri puolilta Suomea turnaukseen saapuneilta vierailta.

Erityiskiitos menee lauantaina seitsemän peliä yhdellä tauolla urakoineelle Unna Itkoselle sekä asetteluista kesken Provinssirock kiireidensäkin huolehtineelle tuoreelle kerhomestarille Juuso Pusalle. Tähän jengiin voi luottaa!

Keskikesä on perinteisesti jalkapallon suhteen hieman hiljaisempaa aikaa, mutta tulkaahan vaikka viettämään kesäpäivää Tuomiojärvelle lauantaina 23.7. jossa pelataan kerhon järjestämä beach futis-tapahtuma! Osa jäsenistä puolestaan matkaa heinäkuussa Kokkola Cupin auttamaan keskipohjalaisia tuomaritehtävissä. Syksymmällä on jälleen ohjelmassa Keski-Suomessakin perinteisiä junioriturnauksia

Jollei tässä välissä jotain radikaalia keksitä, niin seuraavan kerran jäsenistö kokoontunee yhteisen pöydän ääreen marraskuun viimeisenä viikonloppuna 26.11. sääntömääräisen syyskokouksen merkeissä. Kokoustamisen ohessa voidaan nimittäin seurata MM-kisojen otteluita Ranska-Tanska ja Argentiina-Meksiko!

Mutta sitä ennen: Oikein hyvää ja lämmintä kesää kaikille!

T: KSETK:n johtokunta

Timo Onatsu (kesk.) on järjestyksessään kolmas KSETK:n tikkamestari! Hopealle sijoittui Mikko Lehtola (vas.) ja pronssille Antti Vilkman.