KSETK:n jäsentiedote 05/21

Tervehdys Keski-Suomen Erotuomarikerhon jäsenille!

Koronapandemia on viivästyttänyt jalkapallokauden avausta Keski-Suomessakin, mutta viimein nyt vapun jälkeen on toiminta jälleen pääsemässä käyntiin; harjoituspelit pyörivät kovaa vauhtia, ensimmäiset Palloliiton itäisen alueen viralliset ottelut on jo pelattu ja loppujenkin sarjojen aloitukset ovat aivan nurkan takana.

Myös koulutustoiminta on päässyt käyntiin, kun ensimmäiset juoksutestit ja jatkokurssit ovat nekin jo innokkaimmilta suoritettuina. Jatkokursseja on vielä yksi, tiistaina 11.5., ja uusia juoksutestejä Jyväskylässä on luvattu järjestää toukokuun puolen välin tietämillä. Etäyhteyksin toteutettavista webinaareista viimeinen on maanantaina 10.5.

Jalkapalloerotuomarin peruskurssi on tänä vuonna Jyväskylässä 15.-16.5. Levittäkäähän siis sanaa potentiaaliseksi tietämillenne tuomarikokelaille, niin saadaan tuoretta verta keskiympyrään!

Näihin kaikkiin löytyy ajantasaista tietoa ja ilmoittautumiset osoitteesta www.palloliitto.fi/koulutuskalenteri-itainen

KSETK puolestaan järjestää oman kauden avaustilaisuutensa lauantaina 12.6. Kortepohjan ylioppilaskylän kokous- ja saunatiloissa Bertassa ja Bastussa. Tilaisuus alkaa klo 16.30 ja ohjelmassa on ensi alkuun talven aikana jakamatta jääneet palkitsemiset ja muut huomion osoitukset. Klo 19.00 alkaen sitten keskitytäänkin luonnollisesti seuraamaan Suomen jalkapallohistorian ensimmäistä miesten arvoturnauksen ottelua Tanska-Suomi!

Perinteinen kesätapahtuma Kiviniemessä siirtyy tämän myötä hieman normaalia myöhemmäksi, eli Tuomiojärven rannalla saunotaan tänä kesänä vasta perjantaina 13.8. Mutta onpa koko kesä aikaa treenata tikanheittotaitoja! Kesätapahtuma alkaa tutusti klo 18.00.

Huom! Kaikki Kerhon tapahtumat tullaan järjestämään kyseisellä hetkellä voimassa olevien kokoontumisrajoitusten mukaisesti!

Varautukaa siis siihen, että tapahtumien henkilömäärä saattaa olla rajoitettu tai ne voidaan joutua kokonaan peruuttamaan. Ilmoittautuminen aukeaa Nimenhuutoon myöhemmin. Ja muistakaahan hoitaa jäsenmaksuasiat kuntoon, jolleivät jo ole.

Jäsenistön kannattaa merkata kesäkalentereihinsa myös alueen junioriturnaukset. 10. kerran järjestettävä poikien Comets Cup pelataan 21.-22.8. Tyttöjen Hippo-turnaus pelataan puolestaan Jyväskylässä 11.-12.9. ja poikien Jyväskylä-Cup 25.-26.9.

KSETK:n oma futsalin Vaaja-Cup on puolestaan löytänyt paikkansa kalenterista 30.-31.10. Mutta sehän onkin syksyn hommia jo se!

Näillä ajatuksin kohden (toivottavasti) hyvinkin vilkasta jalkapallokautta 2021!

T: KSETK:n johtokunta

 

Tänä vuonna tikanheittotaitoja on mahdollista treenata koko kesä, sillä perinteinen kesätapahtuma Kiviniemessä saunotaan vasta 13.8. Sitä ennen kokoonnutaan Kortepohjaan 12.6. seuraamaan EM-kisojen ottelua Tanska-Suomi!