KSETK järjestää rantajalkapalloturnauksen 23.7.

Keski-Suomen erotuomarikerho ry. tekee uuden aluevaltauksen, kun se järjestää tulevana kesänä ensimmäistä kertaa rantajalkapalloturnauksen. Tuokkari Beach Futis pelataan lauantaina 23.7. Jyväskylän Tuomiojärven uimarannan beachfutis-kentällä.

Ottelut pelataan rennolla fiiliksellä ja pilke silmäkulmassa, mutta kuitenkin virallisten rantajalkapallosääntöjen mukaan ja virallisilla pelipalloilla. Ottelut tuomaroivat KSETK:n jalkapallo- ja futsal-tuomarit.

Joukkueiden koko on neljä kenttäpelaajaa + maalivahti. Joukkueiden pelaajamäärä on vapaa. Osallistumismaksu on 100 e/joukkue. Aikataulut ja turnausjärjestys tarkentuvat osallistujamäärän varmistuttua.  Ottelut pelataan kuitenkin klo 10-20 välisenä aikana.

Kerää siis joukkue kasaan ja tule viettämään hauska päivä beachfutiksen parissa! Lisätiedot ja ilmoittautuminen: paul.lipiainen@ksetk.fi.

EDIT: Päivitys 25.4.

Jonkin verran on tullut kyselyjä siitä, onko turnauksessa myös sekasarjaa. Näin kun olemme ensimmäistä kertaa tapahtumaa järjestämässä, niin emme ole hakanneet kiveen mitään sarjajärjestelmää. Jos seka/nais/juniorijoukkueita vain riittävästi ilmoittautuu, järjestetään heille toki sitten oma sarjansa. Eli laittakaa rohkeasti vain ilmoittautumisia tulemaan, niin katsotaan kesän korvalla, millaiseksi turnaus muodostuu!