Koulutus- ja tarkkailuvastaavien terveiset tulevalle kaudelle

Hei,

Kerhon johtokunta on hieman uudistunut ja tarkoituksena jatkossa olisi, että muutkin johtokunnan jäsenet kuin puheenjohtajamme Ville Koskiniemi avaavat kerhon sivuilla blogien muodossa ajatuksiaan tulevasta kaudesta ja päivänpoltavista asioista. Nyt saadaan homma käyntiin, kun koulutus – ja tarkkailuvastaavat kertovat ensimmäisenä ajatuksiaan ja toimintatapojaan tulevan kauden läpiviemiseksi.

Tänä vuonna koulutuksen ja tarkkailun suhteen oma aktiivisuus ja oma-aloitteisuus palkitaan. Jos olet kiinnostunut saamaan tarkkailua tulevalla kaudella toivomme, että olet sähköpostitse yhteydessä joko minuun (tero.maki[ät]ksetk.fi) tai Marttiin (martti.melin[ät]ksetk.fi) ja esität meille toiveesi saada tarkkailua. Tarkkailu on ensiarvoisen tärkeä tapa kehittää omaa erotuomariutta järjestelmällisesti parempaan suuntaan.

Lisäksi toivomme, että ne ihmiset jotka ovat kiinnostuneita olemaan tarkkailijanroolissa ja siten auttamaan nuorempia kollegoita eteenpäin olisivat myös meihin yhteydessä, että saisimme kerättyä kasaan hyvä porukan, jossa tarkkailut jakautuisivat tasaisesti eikä kukaan ylikuormittuisi niistä.

Haluamme kartoittaa myös sitä, onko kerhossamme ihmisiä, jotka toivoisivat saavansa koulutusta kauden aikana. Jos olet halukas saamaan koulutusta kauden aikana laita myös viestiä tulemaan ja kerro meille millaisesta koulutuksesta olet kauden aikana kiinnostunut.

TM & MM

Toim. huom. Mikäli haluat, että jotakin kerhon toimintaan tai ylipäätään erotuomarointiin liittyvää asiaa käsitellään sivuilla, ota yhteyttä tiedotusvastaavaan jesse.kananen[ät]ksetk.fi.