Jatkokurssi to 10.3., peruskursseissa uudet tuulet

Jalkapallokausi 2022 on koronan hellittäessä pyörähtämässä vihdoin toden teolla käyntiin. Keskeisenä merkkinä tästä jatkavien jalkapalloerotuomareiden vuotuinen jatkokurssi järjestetään tänä keväänä torstaina 10.3. klo 18-21. Paikkana on vanha tuttu Palloliiton itäisen alueen koulutustila Ateena osoitteessa Onkapannu 2, Jyväskylä. Ilmoittautuminen jatkokurssille on jo avattu.

Jatkokoulutukset ovat tarkoitettu tulevalla kaudella toimiville erotuomareille ja niiden käyminen ovat edellytys toiminnalle. Jatkokoulutuksilla käydään tulevan kauden sääntömuutokset ja muita ajankohtaisia asioita.

Jos olet sen sijaan vielä erotuomariuraa harkitseva henkilö, niin tutustupa tähän linkkiin!

Palloliiton uusi peruskoulutus näet koostuu nyt itsenäisesti suoritettavasta etäopetuksesta (3 h), varsinaisesta lähikoulutuksesta (6-8 h) sekä näihin liittyvistä kenttäkoulutuksesta sekä tutustumisotteluista, joissa mukana on kokeneempi erotuomari/erotuomaritarkkailija.

Kevään peruskoulutuksen läsnäkoulutuksia uusille tuomareille lisätään kalenteriin sitä mukaan, kun peruskoulutuksien itse- ja etäosuuksia on suoritettu tarpeeksi. Joten olkaapa omatoimisia!

Jatko- ja peruskurssit järjestää Palloliiton itäinen alue. Lisätietoja saa Palloliiton itäisen alueen erotuomariasiantuntijalta Miikka Haapakoskelta: miikka.haapakoski (ät) palloliitto.fi.

KSETK:n omista koulutustapahtumista toimintavuoden 2022 ensimmäinen kuukausikerho pidetään maanantaina 14.2. koulutustila Ateenassa klo 18.30 alkaen. Näillä näkymin tapahtuma voidaan järjestää rajoitetulla osallistujamäärällä, mutta mukana voi olla myös etäyhteyden kautta. Tarkemmat ohjeet näistä tulevat ensi viikon aikana, mutta ilmoittautukaa joka tapauksessa mukaan jo nyt Nimenhuutoon olit sitten tulossa paikan päälle tai etäyhteyden päähän.

Tervetuloa siis toimintaan mukaan niin vanhat kuin uudetkin tuomarit!