Jäsenistö aktiivisena myös kesäsyämmellä

 

 

KSETK:n Kalle Nummela (kesk.) debytoi kesällä miesten Ykkösessä ja toimi lisäksi päätuomarina U16-poikien harjoitusmaaottelussa Suomi-Ruotsi. AET2:na toimi tuossa ottelussa niin ikään KSETK:n Renne Kainulainen (oik.) (Kuva: Kalevi Hämäläinen)

 

KSETK:n jäsenistö on kunnostautunut kesäsyämmellä kotoisten pelien ja turnausten lisäksi myös kansainvälisissä tehtävissä ja uusilla sarjatasoilla.

KSETK:n Kalle Nummela suoritti miesten Ykkösen debyyttinsä ”kotiyleisön” edessä JJK:n ja EIF:n välisessä ottelussa tiistaina 22.8. Jyväskylän Harjulla. Avustavina tuomareina Nummelalla olivat Arttu Kuukasjärvi ja Janne Määttänen. Ottelun erotuomaritarkkailijana toimi KSETK:n Jouni Aapajärvi.

Nummela oli pillin varressa myös Eerikkilässä 17.8. pelatussa U16-poikien harjoitusmaaottelussa Suomi-Ruotsi. AET2:na toimi niin ikään KSETK:n Renne Kainulainen. AET1 oli Mikael Kotka.

KSETK:n Paavo Komppa puolestaan matkasi heinäkuussa Kroatian Splitiin, jossa pelattiin futsalin opiskelijoiden EM-kisat. 18.-26.7. pelatussa turnauksessa Kompan matkakumppanina oli niin ikään FIFA:n futsal-tuomarina toimiva salolainen Arttu Kyynäräinen. Suomalaiskaksikko sai tuomita viikon aikana muun muassa naisten finaalipelin.

KSETK:n Paavo Komppa (vas.) ja salolainen Arttu Kyynäräinen (3. vas.) tuomitsivat opiskelijoiden futsalin EM-kisoissa Kroatiassa mm. naisten finaaliottelun.

***

Jäsenistö kokoontui perjantaina 25.8. perinteiseen kesätapahtumaan opistolaisyhdistyksen saunalle Tuomiojärven Kiviniemeen. Parikymmenpäinen jäsenistö vietti iltaa rennolla fiiliksellä ilman sen suurempia virallisia ohjelmanumeroita.

Mittava tikkakisa toki vedettiin läpi tänäkin vuonna, ja illan jo pimettyä tarkimmaksi valikoitui Hassan Soltani, joka kukisti finaalikierroksella Kimmo Purontakasen. Pronssitilalle kiilasi itsensä Vili Viinikainen.

Perjantaina 15.9. juostaan Jyväskylässä Finlandia Marathonin viesti, jonne KSETK pyrkii samaan mukaan oman kahdeksanhenkisen joukkueen. Tulepa siis ottamaan viiden kilometrin iltalenkki hyvässä seurassa ja kauniissa maisemissa! Avausosuus lähtee matkaan klo 17.30 ja osuustoiveita voi esittää. Ilmoittautuminen Nimenhuutoon.

Seuraavan kerran jäsenistö kokoontuu varsinaisesti yhteen perjantaina 17.11. sääntömääräiseen syyskokouksen ja vuoden parhaiden palkitsemisien merkeissä. Samana iltana pelataan myös mahdollisesti hyvinkin ratkaiseva miesten EM-karsintaottelu Suomi-Pohjois-Irlanti. Paikkana toimii Opinkiven sauna Jyväskylän kampusalueella.

KSETK:n hallitus kiittää kaikkia jäseniä hyvin sujuneesta kesästä ja toivottaa tsemppiä syksyn ratkaisupeleihin ja turnauksiin!

Perinteisen kesätapahtuman nyt jo hiljalleen perinteisen tikkakisan voiton nappasi tänä vuonna Hassan Soltani (kesk.). Hopealle tuli Kimmo Purontakanen (vas.) ja pronssille Vili Viinikainen (oik.)