Hae kykyryhmään

Haku Keski-Suomen piirin ja Keski-Suomen erotuomarikerhon erotuomareiden kykyryhmään 2018-2019 on auki 3.12.2017 saakka

Keski-Suomen piirissä aloitetaan tammikuussa 2018 Suomen palloliiton Keski-Suomen piirin ja Keski-Suomen erotuomarikerhon yhteistyönä kaksivuotinen erotuomarien kykyryhmä. Ryhmään etsitään nyt kiinnostuneita ja motivoituneita erotuomaritoimintansa kehittämisestä kiinnostuneita henkilöitä.

Oletko kiinnostunut kehittymään erotuomarina? Haluatko saada uusia työkaluja erotuomarina toimimiseen? Erotuomarius on hyödyllinen harrastus myös opiskelu- ja työelämää ajatellen. Miten johdat tilanteita työyhteisössäsi tai opiskellessasi? Millainen joukkuepelaaja olet? Osaatko ottaa palautetta vastaan ja kehittyä palautteen perusteella? Miten hyvä olet antamaan rakentavaa palautetta? Nyt on Keski-Suomen alueen erotuomareille tarjolla itsensä kehittämistä tuomaroinnissa eri osa-alueiden asiantuntijoiden johdolla. Jos tämä tuntuu yhtään kiinnostavalta, hae mukaan!

Kykyryhmän tavoitteena on lisätä erotuomarien valmiuksia nousta seuraavalle sarjatasolle lähtötilanteeseen verrattuna. Kykyryhmän toiminnassa kehityksen kohteena ovat kaikki erotuomaroinnin osa-alueet:

– Fyysinen kunto, liikkuminen ja sijoittuminen.
– Pelinjohtaminen.
– Sääntötuntemus.
– Kolmikkoyhteistyö ja kommunikaatio.

Kykyryhmään valitaan 6 – 9 koulutettavaa asenteen sekä kehittymishalun ja -kyvyn perusteella. Toimintamuotoina ovat oppimis-/harjoituspäiväkirjat, fyysiset harjoitteet, luennot & harjoitukset, ottelupalautteiden hyödyntäminen, vertaisarviointi, jne. Ryhmän on tarkoitus kokoontua keväällä vähintään kerran kuukaudessa ja kauden aikana muutaman kerran. Ryhmän käytännön toiminnasta vastaavat Ville Koskiniemi ja Mikko Lehtola.

Lisätietoja saa erotuomarivastaava Jouni Aapajärveltä. Asiasta tuli jo tietoa 17.11.2017 piirin palautetilaisuudessa.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan kykyryhmään, vastaa kysymyksiin tällä lomakkeella 3.12.2017 mennessä.

Valinnoista ilmoitetaan ennen joulua.