Vekkeli ja Komppa jatkavat FIFA-tuomareina – Vekkeli Pariisiin Mestarien liigan huippupeliin

KSETK:n Minka Vekkeli ja Paavo Komppa jatkavat odotetusti FIFA-tuomareina myös kaudella 2023, Vekkeli jalkapalloerotuomarina ja Komppa futsal-erotuomarina.

Uusina suomalaistuomareina naisten listalla nähdään Lotta Vuorio ja Laura Koskinen. Vuorio oli FIFA-listalla avustavana erotuomarina 2019-2020 ennen vaihtoa erotuomariksi. Koskinen puolestaan debytoi FIFA-avustavana.

”Tuntuu tosi hyvältä! Vielä muutama vuosi sitten pohdin erotuomariurani jatkoa, ja olinkin pari vuotta pois liigatasolta. Palattuani olen tehnyt paljon töitä tämän eteen ja se on kannattanut. Olen nauttinut kentällä enemmän kuin koskaan aiemmin”, Laura Koskinen kertoo.
Miesten listalla uutena nimenä erotuomarina on Oliver Reitala ja avustavana Olli Jantunen.
Kaikki nimeämiset löytyvät täältä.
***
Minka Vekkelillä on edessään hieno haaste jo heti tällä viikolla, kun hän toimii neljäntenä erotuomarina naisten Mestarien liigan huippuottelussa PSG-Real Madrid. Ottelun erotuomarina toimii Lina Lehtovaara ja avustavina erotuomareina Heini Hyvönen sekä Tonja Weckström.

Naisten Mestarien liigan A-lohkon ottelu PSG–Real Madrid käynnistyy perjantaina 16.12. Parc des Princesillä Suomen aikaa kello 22.00. Ottelussa pelataan isoista panoksista – neljän ottelun jälkeen PSG on lohkon toisena seitsemällä pisteellä ja Real Madrid kolmantena viidellä pisteellä. Lohkoa johtaa kymmenen pistettä kerännyt Chelsea. Mikäli PSG voittaa, on pariisilaisjoukkue varmasti jatkossa ja Real Madrid ulkona jatkopeleistä.

Naisten Mestarien liigan ottelut ovat olleet nähtävissä ilmaiseksi DAZN-TV:n Youtube-kanavalla.

Lähde: Kansallisen Liigan erotuomariyhdistys ja www.palloliitto.fi.