Beachfutista heinäkuussa, futsalin VaajaCup lokakuussa!

Keski-Suomen erotuomarikerho ry. järjestää tänäkin vuonna kaksi turnausta Jyväskylässä; rantajalkapalloturnaus Tuokkari BeachFutis pelataan lauantaina 29.7. Tuomiojärven uimarannalla ja futsalin VaajaCup Huhtasuon liikuntahallissa 7.-8.10.

BeachFutiksessa on näillä näkymin vain yksi sarja, yleinen, mutta viime kesän tapaan naispelaajia sisältävissä joukkueissa saa kentällä olla kerrallaan viisi kenttäpelaajaa + maalivahti, muilla 4+1. Ottelut pelataan klo 10-20 välisenä aikana. Osallistumismaksu on 100 e/joukkue. Joukkueen kokoa ei ole rajattu. Turnauksessa on viralliset beachfutis-säännöt ja pelipallot, mutta rento tunnelma!

Futsalin VaajaCup pelataan puolestaan kaksipäiväisenä turnauksena lokakuussa. Osallistumismaksu on viime vuosien tapaan 170 e/joukkue. Turnausmuoto tarkentuu syksyn aikana. VaajaCup on suunnattu pääsääntöisesti II-V-divisioonan miesjoukkueille kauteen valmistavana pre-season-turnauksena, mutta toki laadukkaat poikajuniorijoukkueetkin ovat tervetulleita katsomaan, mihin vauhti riittää.

Molemmissa turnauksissa tuomareina toimivat KSETK:n koulutetut oikeudenjakajat, ja parhaat joukkueet saavat pienet palkinnot.

Molempiin turnauksiin ilmoittautumiset: paul.lipiainen@ksetk.fi. Että laitelkaahan päivämäärät kalentereihin ja sana kiertämään, niin kentillä nähdään!