Åkermanista uusi puheenjohtaja – Koistisesta kunniapuheenjohtaja

Lokakuussa 60 vuotta täyttäneelle Lasse Koistiselle (oik.) vei syntymäpäiväonnittelut ja tiedon kunniapuheenjohtajaksi nimeämisestä Lapin hangille pitkäaikainen Keski-Suomen erotuomarivaikuttaja Jouni Aapajärvi.

KSETK:n syyskokous nuijittiin perjantai-iltana läpi Opinkiven saunalla parinkymmenen jäsenen voimin. KSETK:n hallitus jatkaa vuonna 2024 samalla hyväksi havaitulla kokoonpanolla sillä erotuksella, että puheenjohtajan nuijaan tarttuu nyt Jouni Åkerman koulutus- ja tarkkailuvastaavan roolinsa ohella. Edellinen puheenjohtaja Paul Lipiäinen jatkaa hallituksessa tapahtuma- ja tiedotusvastaavana.

Muut hallituksen jäsenet ovat Marko Kangas (varapuheenjohtaja ja it-vastaava), Eetu Koski (sihteeri), Henri Tiensuu (kerhomestari) ja Ella Lintunen (taloudenhoitaja).

Kokouksessa vahvistettiin myös seuralle uudeksi kunniapuheenjohtajaksi Lasse Koistinen. Koistinen, 60, toimi kerhon puheenjohtajana vuosina 1993-1997. KSETK:lla on nyt siis kaksi kunniapuheenjohtajaa, kun titteliä kantaa myös monivuotinen puheenjohtaja Santtu Keto.

Syyskokouksessa päätettiin myös jäsenmaksun suuruudesta, joka pysyy edelleen 30 eurossa aikuisilta ja alle 20-vuotiailta (vuonna 2004 tai myöhemmin syntyneet) 15 eurossa. Uutena asiana jäsenille on se, että jäsenmaksu tulee nyt olla maksettuna helmikuun 28. päivään mennessä. Jäsenmaksun maksetaan tästä lähtien aina tilisiirtona, eli sitä ei voi enää vähentää tuomaripalkkioista. Uudistuksella pyritään keventämään taloudenhoitajan työtaakka. Tiedot jäsenmaksusta lähetetään jäsenille heti alkuvuodesta.

Kokouksen jälkeen palkittiin vuoden aikana kunnostautuneita tuomareita. Valinnat olivat seuraavat:

Vuoden erotuomari: Minka Vekkeli
Vuoden avustava erotuomari: Henri Tiensuu
Vuoden tulokas: Kimmo Purontakanen
Vuoden tarkkailija: Mikko Lehtola
Vuoden nuori, lupaava erotuomari: Viktor Paulinen
Kunnon kaverin kiulu, Jonen pytty: Harri Silander
AVEK:n pytty, lupaava avustava erotuomari: Antti Vanhalakka
Kruten pytty ammattimaisesta asenteesta: Waltteri Lummi
Kerhoaktiivi: Aki Bågman
Turnausaktiiveina muistetaan: Petri Laahanen, Iikka Suur-Uski, John Fikirini, Aki Oinonen.

Henkilöt, jotka eivät päässeet Opinkivelle, saavat palkintonsa alkuvuoden koulutusilloissa.

KSETK:n hallitus kiittää jäseniä hyvin sujuneesta toimintavuodesta 2023 ja toivottaa kaikille oikein mukavaa loppuvuotta!