34. VaajaCup uudella formaatilla

KSETK:n järjestämä futsalin VaajaCup pelataan tulevana viikonloppuna 23.-24.10. Huhtasuon yhtenäiskoulun mainiolla futsal-areenalla. Kyseessä on järjestyksessään jo 34. kerta tälle perinteikkäälle turnaukselle!

VaajaCup jouduttiin koronan vuoksi siirtämään keväältä 2020 tälle syksylle, ja matkustusrajoitusten vuoksi venäläiset ystävämme ovat yhä olleet estyneitä saapumaan turnaukseen. Lopulta VaajaCupiin ilmoittautui kuitenkin varsin mukavasti joukkueita, 13 kappaletta, ympäri Suomea: pääkaupunkiseudulta, Tampereelta, Oulusta ja Rovaniemeltä saakka, Keski-Suomen omia sankareita unohtamatta.

Joukkueiden lukumäärä aiheutti päänvaivaa otteluohjelman laatijoille, ja pitkästä aikaa VaajaCup pelataankin nyt vain yhdessä tasoluokassa, Liigassa. Joukkueet on jaettu kolmeen tasavahvaksi arvioituun lohkoon, joista yhdessä on viisi ja kahdessa neljä joukkuetta. Viiden joukkkueen lohkon jumbon pelit päättyvät jo lauantaina, mutta muut jatkavat sunnuntaina naapurilohkojen samoille sijoille sijoittuneita vastaan pelattaviin sijoitusotteluihin. Mestari on selvillä Huhtasuolla sunnuntaina viimeistään klo 16.00.

Turnauksen ajankohta on ollut järjestäjätaholle haastava, sillä jalkapallosarjat ovat vielä osin käynnissä, kun futsal-sarjat ovat nekin paikoin jo alkaneet. KSETK:n johtokunta vetoaakin vielä kerran jäsenistöönsä: Toivottavasti löytäisitte kalentereistanne jokusen tunnin aikaa turnauksen tuomarointeihin ja toimitsijatehtäviin osallistumiseen!

VaajaCup on yhdistyksen varainkeruun selkäranka, joka mahdollistaa niin ilmaiset saunaillat kuin salivuorotkin. Tsempataan yhdessä VaajaCup ikämiessarjaikään!

VaajaCupin alkuvuosien mestareista PetPet ja HuKi ovat mukana tänäkin vuonna!